Novinka

Suché zrání - Porterhause steak Bio

Popis:
Suché zrání - metoda, která dodá masu kvalitu

suché zrání je proces, při kterém jsou různé části masa uloženy bez ochranného obalu při nízké teplotě do zrací skříně - po dobu cca 28 dní. Během této doby dochází k přirozeným procesům, které mají za následek zkřehčení a zlepšení chuti masa. Pouze toto maso lze označit jako "vyzrálé hovězí".

Balení po 1 steaku cca 800 - 1000g, cena za kg


Vaše cena:
910 Kč
bez DPH:
752 Kč
Datum odběru:
  • 2025-05-23
Termín odběru:
  • - nedostupné
Množství:
Celková dostupnost zvolené varianty:
2 kg
Potřebujete poradit?
Vaše jméno:*
E-mail:*
Telefon:
Váš dotaz:*
Opište znaky:*
Potřebujete poradit?
Vaše jméno:*
E-mail:*
Telefon:
Váš dotaz:*
Opište znaky:*

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0