Naše Bio bourárna

Bourárna je vybavena špičkovou technologií a splňuje nejpřísnější parametry hygienického provozu podle současné legislativy v Evropské unii. Náš systém umožňuje přesnou identifikaci každého poraženého kusu od jeho narození na našich pastvinách až po kvalitní maso na Vašem stole.

Podívejte se na fotky naší nové bourárny, která byla dokončena a je připravena k provozu. Její postavení nám trvalo spolu s přestavbou části budovy jeden rok.

Býci, nebo jalovice jsou poraženy ve věku 18 - 28 měsíců na ekologických jatkách, následně jsou nechávány správně vyzrát tzv. suchým zráním ve čtvrtích v chladících boxech naši ekologické bourárny masa po dobu 12 - 13 dnů. Následně jsou čtvrtě rozbourány a maso za dodržení nejpřísnějších hygienických kriterií vakuově zabaleno kde maso zraje dál tzv. vlhkým zráním další 4 dny, až tak se maso po min. 17 dnech dostáva k Vám. To zaručuje jeho vysokou kvalitu a kulinářský zážitek.

Nabízíme taky Hovězí maso PREMIUM Bio, které je vyzrálé minimálně 50 dnů. 

Nabizíme bourání pro dalši chovatelé formou kompletní služby - doprava, zrání, bourání, balení a etiketování.

Podívejte se taky na pořady ve kterých se mluví o tom jak dosáhnout té nejvyšší kvality hovězího masa :

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/211562220600028/

 

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0