Doporučujeme

Doporučujeme

knihaIng. Radka Zahrádková, PhD. a kolektiv: Masný skot od A do Z
Kniha s názvem „Masný skot od A do Z“ je v pořadí třetí komplexní publikací věnovanou masnému skotu. Na více než 400 stranách naleznete kapitoly věnované problematice reprodukce, krmení a výživy, technologie a techniky ustájení a chovu, chorob, masné užitkovosti včetně hodnocení SEUROP systémem, šlechtění u masných plemen, ekonomiky chovu, ekologického zemědělství atd.

 

knihaRadko Loučka: Pasení se psem – metodická příručka výcviku
Motto: „Není dobré stádo, když nemá dobrého ovčáka a není dobrý ovčák, když nemá dobrého psa“. Dobrý ovčácký pes, pokud má k tomu vlohy a je dobře vycvičen, je při pastevním chovu ovcí, zejména chovu oplutkovým způsobem, neocenitelným pomocníkem. Uplatňuje se zejména při shánění a přihánění stáda k ovčákovi. Vycvičit psa pro pasení ovcí není tak jednoduché, jak se možná někomu na první pohled zdá.

 

knihaJosef Zadina a kolektiv: Chov králíků
Praktická příručka určená především drobnochovatelům obsahuje vše, co je potřebné vědět pro úspěšný chov a výkrm králíků. Základní kapitoly o plemenech králíků, jejich praktickém chovu a odchovu mláďat, ustájení a krmení či o dravotní problematice jsou doplněny obecnějšími kapitolami, např. o anatomii, pro chov králíků důležitých základech dědičnosti a proměnlivosti, etice chovu apod.

5.5.2017 10:23

Hledat: ""

0 ks
Košík: 0